Houders van de Amstelveenpas, een kortingspas voor minima, kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen. 

In de zomervakantie van 2023 werd er meer dan 1.500 keer gebruikgemaakt van de zwemactie. Dit jaar kunnen pashouders van 20 juli tot en met 1 september gratis zwemmen.

 Eén keer per dag

De pas wordt bij de kassa gescand en geeft per dag één keer gratis toegang. Op de website van zwembad De Meerkamp www.meerkamp.nl staan de openingstijden en informatie over het zwembad.  De Amstelveenpas geeft inwoners met een laag inkomen voordeel bij culturele en sociale activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. Amstelveners met een pas die tijdens de vakantie verloopt, kunnen die verlengen via www.amstelveen.nl/amstelveenpas. Het hele aanbod van de Amstelveenpas staat op: https://amstelveenpas.nl.

Hulp

Amstelveners kunnen met al hun vragen over werk, inkomen, betalingsachterstanden en schulden terecht bij het sociaalloket van de gemeente.

Kijk op www.amstelveen.nl/hulpbijlaaginkomen voor meer informatie of bel met 020-540 4911 voor een afspraak met een medewerker van het loket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.