De brandweer in Amstelveen zoekt nog steeds vrijwilligers. Dat bleek opnieuw tijdens de korpsavond van de lokale vrijwillige brandweer, een jaarlijkse traditie van de brandweer om het jaar feestelijk af te sluiten, werd vorige week gehouden. Brandweercommandant Tijs van Lieshout zei wat de brandweer de komende jaren kan verwachten wegens nieuwe regelgeving. Clustermanager Mustapha Nazih blikte terug op enkele bijzondere momenten in het afgelopen jaar, zoals hulpverlening in het Wagenerstadion toen de sproei-installatie defect was geraakt tijdens een belangrijke hockey interland.

Rob de Koning heeft jarenlang als beroepskracht gewerkt bij brandweer Amsterdam-Amstelland en na zijn functioneel leeftijdsontslag zicht hij de vrijwillige brandweer op. Johan van Scheppingen, Jack Moxham, Ricardo Rensink, Nickelas Kok en Maayan Martens waren 5 jaar in dienst en werden daarom bevorderd tot Senior Manschap. Maayan Martens en Nickelas Kok hadden ook  de opleiding tot chef (leidinggevende op een ondersteunend voertuig) afgerond, werden daartoe bevorderd en kregen hun diploma uitgereikt.

Ruud Brigitha en Ed van Veen kregen een onderscheiding voor hun 20 jaar dienstverband bij de vrijwillige brandweer. Joost Boogerd kreeg zelfs een onderscheiding voor 30-jaar brandweerdienst. Meer informatie over vrijwillige brandweer  is te vinden op de website https://www.brandweer.nl/amsterdamamstelland/wij-zoeken-vrijwilligers

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.