Home Economie Buitenveldertbaan weer meer gebruikt

Buitenveldertbaan weer meer gebruikt

0
6

Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan de Polderbaan wordt de Buitenveldertbaan van maandag 28 oktober tot en met woensdag 6 november neer gebruikt. De aanvliegroute daarvan loopt over  Amstelveen. Ook de Zwanenburgbaan wordt voor starts en landend vliegverkeer gebruikt. Voor landend vliegverkeer schakelt meen ook Schiphol-Oost in.

Tijdens het baanonderhoud van de Polderbaan is die niet beschikbaar voor starts en landingen.

Heijmans

Aan start- en landingsbanen wordt jaarlijks regulier onderhoud uitgevoerd, zodat deze in goede conditie zijn en blijven. Er worden aan de Polderbaan, waar nodig, kleine reparaties aan het asfalt en markeringen uitgevoerd. De bekabeling en elektra worden gecontroleerd, het hemelwaterafvoer systeem wordt op verschillende locaties doorgespoeld, de omliggende grasvelden worden gemaaid en de lampen worden schoongemaakt of vervangen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met Heijmans.

Vragen 

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer en baangebruik tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met BAS. BAS geeft op hun website uitleg over het actuele baangebruik en operationele bijzonderheden en is het informatie- en meldingencentrum over het vliegverkeer van, naar en op Schiphol. Dit kan 7 dagen per week (09.00-17.00 uur) via telefoonnummer 020-6015555 of door het raadplegen van de website.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.