René van Kooten kruipt in de huid van Rob de Nijs in de nieuwe Nederlandse musical ‘Malle Babbe’ over het leven van Rob de Nijs, die op zaterdag 1 en zondag 2 maart is te zien Schouwburg Amstelveen. Extra voorstellingen zijn al bijgeboekt.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Robs leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. René van Kooten speelt dus Rob de Nijs. Eerder werd al bekend dat Lottie Hellingman en Maartje van de Wetering de rol van Jet de Nijs afwisselend spelen. Er is muziek van een live orkest.

Toewijding

Van Kooten is onlangs heb bij Rob en Jet de Nijs op bezoek geweest en het was volgens hem heel waardevol samen met hen te praten over hun leven en deze speciale musical. “Ik ga met ontzettend veel toewijding het maakproces in en kijk er naar uit om samen met de rest van de cast de rijke carrière van Rob de Nijs tot leven te brengen op het toneel”, zegt hij.

Rob de Nijs is verheugd met de keuze voor Van Kooten. “Hij is een geweldige zanger die ook nog eens heel goed kan acteren”, zegt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat René met zijn unieke talent 28 van mijn hits straks op een bijzondere manier gaat vertolken in de musical.”

Kaarten 

Wegens de grote vraag naar kaarten in het hele land wordt de tournee verlengd en zijn er extra voorstellingen toegevoegd, óók in Amstelveen. Zo kun je vanaf nu ook kaarten bestellen voor de musical op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 26 december volgend jaar. Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.