Voor ‘vrienden’ van het KunstLokaal SAKB (Stichting Amstelveense Kunst Belangen) houdt collectioneur Ger Fransen een lezing op woensdag 2 oktober (19.30 tot 21.30 uur) over het verzamelen van kunst. De avond vindt plaats bij de SAKB aan de Ouderkerkerlaan 15.

Overigens zijn niet alleen ‘vrienden’, waarvoor de S AKB een paar keer per jaar een avond organiseert, maar ook andere belangstellenden.

Moderne kunst

Ger Fransen was docent economie aan het Keizer Karel College en al jong geïnteresseerd in de moderne kunst uit Nederland, België en Duitsland. Daarvoor gaat hij regelmatig op pad en heeft hij veel contacten met kunstenaars, handelaren en galeries. Een deel van zijn collectie heeft hij in bruikleen gegeven aan museum De Wieger in Deurne.

Op 2 oktober vertelt Ger Fransen over zijn ervaringen met het kopen van kunst. Vragen als wat men wel en niet moet doen om een interessante collectie op te bouwen en wat die eigenlijk is, komen aan de orde. De toegang voor vrienden is gratis, anderen betalen € 7,50 (inclusief consumptie)

Aanmelden: info@sakb.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.