De alom bekende directeur van de Rabobank Rabobank Amstel & Vecht, Ugur Pekdemir, wordt per 1 september vervangen door is Annemarie Basjes. Pekdemir wordt coöperatief directeur van Rabobank Noord-Holland Noord. Ook is maandag (26 augustus) de verbouwing begonnen van het Rabokantoor aan de Van Heuven Goedhartlaan.  Daarna is de bank volgens Basjes een moderne vestiging waarin de coöperatieve sfeer van Rabobank terug is te zien.

De vestiging blijft gedurende de verbouwing normaal geopend. Men kan voor dagelijkse bankzaken (inloop) en uitgebreid financieel advies (op afspraak) tijdelijk terecht op de eerste etage. De openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Begin november gaat de geheel vernieuwde vestiging op de begane grond open.

Thuis

Soms is het niet mogelijk bankzaken zelf te regelen of naar de vestiging te komen, zegt de bank, die daarbij denkt aan zaken als ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Medewerkers van Rabo Samen Bankieren komen dan langs op locatie (thuis of op een andere gewenste plek) om te ondersteunen bij dagelijkse bankzaken. Meer informatie over Rabo Samen Bankieren op https://www.rabobank.nl/samenbankieren.

Coöperatief dividend

Annemarie Basjes werkt al 10 jaar voor Rabobank en was eerder directeur Private Banking in Midden-Nederland. Zij kijkt uit naar het werkgebied van Amstel & Vecht, zegt ze. “Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van haar resultaat terug aan de samenleving. In Amstel & Vecht werd in 2023 ruim € 250.000 coöperatief dividend uitgekeerd. Hiermee ondersteunen wij initiatieven die aansluiten bij onze thema’s financieel gezond leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, Banking4Food, de energietransitie en het versterken van lokale gemeenschappen. Naast coöperatief dividend stellen wij hierbij ook onze kennis, netwerk en verbindingskracht ter beschikking.”  Onze coöperatieve bijdrage – Amstel en Vecht – Rabobank.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.