Een nieuwe groep onder begeleiding van Participe Amstelland is ontstaan om rouw emotioneel te hebben verwerken. Of het gaat om verlies door overlijden, echtscheiding, ziekte of andere vormen van verlies, zegt de organisatie. Er zijn zes gratis wekelijke bijeenkomsten op dinsdag gepland, wéér onder werktijd, namelijk van 14.00 tot 16.00 uur.

Delen van ervaringen met mensen in vergelijkbare situaties geeft herkenning en steun, vindt Participe.

Versoepelen

Onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten aan bod komen zijn onder andere het verlies en de emotionele reacties daarop, tradities en rituelen die het rouwproces versoepelen en het weer betekenis geven aan het leven.

Over wanneer de startdatum van de bijeenkomsten valt, wordt volgens de organisatie contact opgenomen. De bijeenkomsten worden begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Aanmelden en meer informatie via  020-5430440 of team.amstelveen@participe.nu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.