De A9 is weer dicht dit (komende) weekend, tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Vrijdagavond om 22.00 uur gaat de weg dicht, dit keer in één richting, en dat blijft zo tot maandagmorgen 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de A4,  A10 en A2 en moet rekening houden met 10-30 minuten extra reistijd, zegt Rijkswaterstaat. Actuele informatie is overigens te vinden op de gemeentelijke website www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden.

Het voetpad de Keerpuntweg, de afslag van de A9 bij het Stadshart, is afgesloten van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus wegens funderingswerkzaamheden. Voetgangers passeren dan via het fietspad en het overige verkeer wordt omgeleid via de Beneluxbaan.

Nieuwe Meerlaan A9

De Nieuwe Meerlaan is van maandag 12 tot en met vrijdag 30 augustus afgesloten voor verkeer. Dat wordt dan omgeleid via de Burgemeester A. Colijnweg – Amsterdamseweg – Bosbaanweg en vice versa. De Pannekoekenboerderij, het Bostheather en alle overige bestemmingen blijven bereikbaar vanuit zijde Bosbaanweg.

Rembrandtweg

In  verband met werk aan kabels en leidingen is het fietspad aan de Rembrandtweg, vanaf de Mr. G. Groen van Prinstererlaan richting het Stadshart, van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus afgesloten. Fietsers gaan dan via de rijbaan. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer.

Rozenoord

 Ook met werk aan kabels en leidingen blijft Rozenoord, tussen de Burgemeester Haspelslaan en Van Heuven Goedhartlaan, tot en met vrijdag 23 augustus in één richting afgesloten. Vanaf de Van Heuven Goedhartlaan is inrijden mogelijk en het verkeer de andere kant op wordt omgeleid via Burgemeester Haspelslaan – Bijdorp.

Burgemeester Haspelslaan

De herinrichting van de wijk Rozenoord heeft tot gevolg dat de Burgemeester Haspelslaan van dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 20 december gefaseerd wordt afgesloten voor het verkeer. Dat wordt omgeleid via de Mr. G. Groen van Prinstererlaan – Van Heuven Goedhartlaan – Rozenoord. Ook wordt er op de Mr. G. Groen van Prinstererlaan van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 augustus een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Verkeer passeert de werkzaamheden met behulp van verkeerslichten om en om.

Zonnestein

In verband met de herbestrating van voetpaden en parkeervakken is Zonnestein, tussen de Van Heuven Goedhartlaan en Tulpenbrug, zijn tot en met vrijdag 25 oktober die parkeerplaatsen afgezet voor het verkeer. Voetgangers kunnen via de voetpaden aan de overzijde passeren. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt een rijstrook afgezet. Alle inritten van de tussenliggend straten blijven beschikbaar voor het verkeer. Ná werktijd kan verkeer zonder beperkingen passeren.  In de week van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober wordt de rijbaan volledig afgesloten i.v.m. asfalteringswerkzaamheden.

Orion

Wegens hijswerkzaamheden is rijbaan van de Orion op woensdag 14 augustus afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via Melkweg – Grote Beer. Fietsers en voetgangers kunnen passeren.

Europaboulevard

Van maandag 12 augustus 05.00 uur t/m zondag 18 augustus 23.00 uur wordt de Europaboulevard, ter hoogte van de A10 in beide richtingen afgesloten. Ook de afrit vanaf de A10 vanuit Utrecht is dan afgesloten.

4 REACTIES

  1. Tja dat krijg je als je gedurende de crisis alleen maar overal op hebt bezuinigd. ( dus ook op de infrastructuur) . Dan komt plotseling alles tegelijk en betaal je ook de hoofdprijs. Zeer goed en vooruitziend beleid. Chapeau!

    • We hebben 1 college gehad dat uit voornamelijk GroenLinks, PvdA en D66 bestond. Daar hebben wij die KNMG-leegstand aan te danken, waarmee in elk geval Amstelveen zich op de kaart zette. Ton Johanisse (CDA) had ze nog zo gewaarschuwd. Overigens had men er dermate genoeg van dat bij de volgende verkiezingen de VVD werd teruggeroepen, met alle gevolgen van dien. Democratie is een farce. Bestaat in de praktijk geenszins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.