Zaterdag (25 mei) ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen in de schouwburg van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot. Met in totaal bijna 30.000 verkochte kaarten in het eerste weekend spreekt het theater van een ‘heel mooie start’ van de voorverkoop. Tot en met 25 juni geldt een vroegboekkorting van 10% op veel voorstellingen. Bekijk het complete aanbod op schouwburgamstelveen.nl.

Het genre cabaret blijft onverminderd populair. Claudia de Breij, Plien en Bianca, Najib Amhali, René van Meurs, Henry van Loon en Veldhuis en Kemper (foto) wisten weer veel publiek voor zich te winnen. De Oudejaarsconference van Pieter Derks is al volledig uitverkocht. De kaartverkoop voor cabaretier Daniël Arends begon dinsdag om 10.00 uur. Arends zal opnieuw met twee shows op één avond te zien zijn.

Hardlopers

Buiten cabaret is de komedie Een man een man met Peter Heerschop en Peter Blok enorm populair en voor de theatertournee van Jim en Bettina zijn inmiddels de laatste kaarten in de verkoop. Sopraan Francis van Broekhuizen en de Britse contrabassist Dominic Seldis zijn opnieuw grote favorieten en ook ‘Onze Jordaan, een nieuwe Nederlandse musical gemaakt door Diederik Ebbinge, is één van de hardlopers.

Tips

Voor komend seizoen wordt onder meer het toneelstuk ‘Who’s Afraid of Oscar Wilde getipt. Men kijkt zijn ogen uit bij de show ‘Afrique en cirque van Kalabanté, zegt het theater. Deze Nouveau Cirque voorstelling is Afrikaans geïnspireerd en heeft prachtige decors. Voor de jeugd staat een voorstelling over de Gorgels, naar het boek van Jochem Meijer op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.