De scholengemeenschap Panta Rhei viert weer de jaarlijkse Dag van de Verbinding op 29 mei in het Olympisch Stadion.

Het wordt volgens de school dag waarop leerlingen banden smeden met elkaar  en onder meer via sport en spel vooral veel saamhorigheid en het ontdekken van elkaars interesses versterken.

Teams

De Dag van de Verbinding is een uniek evenement dat de kernwaarden van samenwerking, inclusie en teamgeest bij elkaar brengt, zegt de school. “En dit jaar is het des te belangrijker wegens de diverse samenstelling van onze school, met onder andere onze internationale schakelklas (ISK).”

Tijdens dit evenement worden leerlingen van de onderbouw, bovenbouw en ISK uit verschillende klassen in teams verdeeld. Elk team vertegenwoordigt een ander land. De teams nemen deel aan spellen die zijn ontworpen om samenwerking te bevorderen.

Olypisch

Het Olympisch Stadion is gekozen als locatie voor deze bijzondere dag, vanwege zijn symbolische betekenis van het bevorderen van verbinding tussen landen tijdens de Olympische Spelen. Het is een passende setting om onze eigen “olympische” inspanningen in te zetten in het versterken van de banden tussen leerlingen en klassen, denkt Panta Rhei.

“De dag draait niet alleen om sport en spel, maar vooral om het versterken van de verbindingen binnen onze school,” zegt organisator Verbaak, docent lichamelijke opvoeding. “We zijn ervan overtuigd dat dit evenement een onvergetelijke ervaring zal worden, waarbij leerlingen samenwerken, elkaar ondersteunen en nieuwe vriendschappen sluiten.” Studenten van het ROC Amsterdam zijn ook betrokken bij de organisatie van dit evenement.

Panta Rhei de Dag van de Verbinding (youtube.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.