Om aan een nieuwe naam te komen voor het wijkcentrum, door welzijnsorganisatie Participe ‘ontmoetingspunt’ genoemd, onder de Kastanjeflat aan de Kastanjelaan, heeft men een wedstrijd uitgeschreven.

Want het ontmoetingspunt heeft nog geen naam, zoals Alleman, Westend of De Bolder.

Da Vinci

Inwoners wordt gevraagd een naam te bedenken. De inzender van de winnende naam wint een pakket met onder andere een waardebon van €10 van ijssalon Da Vinci aan de Lindenlaan. Of men al jarenlang een frequente bezoeker bent van het ontmoetingspunt of een andere inwoner, alle inzendingen zijn welkom, zegt Participe.

Om mee te doen moet het online formulier invullen of het naamidee opschrijven en in de stembus bij de Kastanjeflat, Kastanjelaan 21, stoppen. Daarvoor moet men er naar binnen lopen en in beide gevallen niet vergeten naam en telefoonnummer en/of mailadres er bij te melden. Inzenden kan tot en met zondag 5 mei. SWie nu al weten wil wat er allemaal te doen is in de Kastanjeflat kan mailen naar a.ulkeman@participe.nu met als onderwerp: aanmelding nieuwsbrief. Men krijgt dan maandelijks een overzicht per mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.