Magische Geheimen zijn er zondag 14 april om 14.30 uur te zien in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A. Daar wordt de bijna woordloze voorstelling ‘Geheimen’ van Goocheltheater Jahon gespeeld, voor iedereen die ouder ius dan 4 jaar.

Het verhaal is dat, zoals ieder jaar, een leerling-tovenaar naar het kasteel van de toverbaron komt.

Prijzen

Hij krijgt de opdracht om de drie geheimen te ontrafelen. Gewapend met zijn koffer stapt Jahon het oude kasteel binnen. Pas als hij alle drie de geheimen ontrafeld heeft komt hij het echte geheim te weten. In de voorstelling presenteert  Jahon muziek, poppentheater en goochelarij, die elkaar magisch blijken aan te vullen. Jahon won diverse prijzen voor zijn goocheltheatervoorstellingen. Eerder was hij in het Amstelveens Poppentheater met zijn voorstellingen ‘Verdwalen’ en ‘Verbaasd’.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.