‘Groeigraach’ heet de voorstelling voor iedereen die ouder is dan 4 jaar.  De slapstick over opgroeien is zondag (7 april) te zien om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a.

Het is een speelse, kleurrijke voorstelling voor kleuters en iedereen die ooit kleuter is geweest, zegt het theater. “Vol grote grappen, grollen, fijne foefjes en verrassingen.”

Muis

 Het gaat er in de voorstelling om of een kind het fijner vindt in zijn kamer het lang zijn het plafond te kunnen aanraken of juist piepklein te wezen, zodat het kan wegkruipen als een muis. Wil je liever heel oud zijn, rustig wandelen en gezellig theedrinken. Of juist jong blijven en voor altijd blijven spelen? zijn ook vragen die aan de orde komen. “Het lijkt alsof iedereen om je heen maar wil dat je groter en ouder wordt. Dan pas tel je mee. Dan weet je alles, mag je alles, ken je alle woorden en snap je de wereld. Maar wat als je niet op wilt groeien en voor altijd klein wilt blijven?” Redeneert het Poppentheater.

Credits

Concept en regie: Hali Neto | Artistiek advies mime: Fabian Santarciel de la Quintana  | Spel: Valerie van de Ridder/ Roann Postma, Mitchell Hamel | Muziek: Christopher van der Meer | Vormgeving en kostuum: Sofie Moritz | Techniek: Jan Bruinsma | Educatie: Jannie van der Veen, Sjoerd Blom a.i.| Campagnebeeld: Tryntsje Nauta | Video Krukpraatsjes: Hatogkrøller

https://www.youtube.com/watch?v=OTg_KVSULng&t=180s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.