Een man uit Den Haag (67) is in een bus donderdagmiddag gearresteerd door de politie, omdat hij een ‘verdacht’ pakje bij zich had. De arrestatie vond plaats in de buurt van het busstation bij het Stadsplein.

De omgeving van het station werd in het Stadshart afgezet. De ontdekking en de arrestatie was in de bus gedaan.

Meander

Bij de politie was omstreeks 13.00 uur een melding binnen gekomen dat iemand met een verdacht pakje op de luchthaven Schophol op een lijnbus was gestapt. Datv resulteerde dus erin dat verschillende eenheden werden gealarmeerd en een helikopter werd ingezet. De chauffeur van de bus zette stil op de Meander, dus dichtbij het busstation en het winkelcentrum. Doordat de politie een signalement had van de mogelijke drager van het verdachte pakje kon zij hem aanhouden en werd hij bij het verlaten van de bus, wat overigens samen met alle passagiers plaatsvond. Overigens zaten volgens de politie geen explosieven in het pakketje, maar de man bleef wel verdachte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.