Muzikant en marketeer Isaac Bullock komt op woensdag 24 april naar P60 met Vivid Sessions, zijn inmiddels ruim tien jaar dé hangout place voor bekende en beginnende muzikanten, maar ook voor live-muziekliefhebbers.

Tijdens de Vivid Sessions, elke keer begeleid door een unieke huisband, krijgt men de kans het podium te betreden met zijn idolen. Bezoekers kunnen zelf naar  sessieleider Isaac stappen en meespelen in de jamsessie.

Talent

Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak en Larry Graham zijn een paar van degenen die op deze sessie gespeeld hebben. Het doel is en blijft altijd: Een platform bieden waar aanstormende talenten en doorgewinterde muzikanten elkaar ontmoeten én van elkaar leren, door samen te spelen voor een open minded audience.

Basisbezetting

De basisbezetting op 24 april bestaat uit: Annemieke (Miekes Voice) – Vocalen; Quinten Huigen – Vocalen / Gitaar; Dirk de Nijs (Suzan & Freek) – Drums; Rik van der Ouw – Bas; Marko Dundovic – Toetsen; Isaac Bullock – Host / Vocalen / Sessieleider. Meedoen is gratis. Kijk voor meer informatie op: https://p60.nl/2024/vivid-sessions-apr

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.