Meervoudig Zilveren Krekel-winnaar Marlyn Coetsier maakt met ‘De Stille Kletsmajoor’ een beeldende voorstelling voor iedereen van drie jaar en ouder in het Amstelveens Poppentheater op zaterdag 9 maart om 14.30 uur.  De volgende dag, zondag 10 maart, zijn daar Irene Laros (foto) en Willem de Jong met de voorstelling ‘Kom je Spelen? te zien, ook om 14.30 uur.

‘De Stille Ketsmajoor’ werd bekroond om een decor, heel veel poppen, visuele poëzie en humor.

Flo

Het verhaal gaat over Flo, wonend in een land waar bijna niet gesproken wordt. Daar moet je woorden kopen in een fabriek en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken. Mensen zijn dus zuinig op hun woorden. Flo zoekt naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Maar die zijn kostbaar. De voorstelling is geschikt voor doven en slechthorenden.

Projecties

Irene Laros en Willem de Jong staan altijd garant voor prachtige kleurrijke en humorvolle voorstellingen. Na De Wolkenfabriek en Reus Ribus brengen zij nu de voorstelling voor iedereen die ouder is dan vier jaar ‘Kom je Spelen?’ Met live gemaakte projecties en grote speelfiguren komt Irene in een wereld waarin alles mogelijk is. Een spierbundel wil met haar dansen, roze manen moeten worden gekamd en een enorm konijn wil per se een belangrijke schat vinden.

Toegangsprijs per voorstelling per persoon: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of  020-6450439

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.