Onder het motto Kerst aan de Poel beginnen dinsdag (12 december) de bezoeken van basisschoolkinderen van o.a. de Triangel aan de levensgrote kerststal in de tuin van de Urbanuskerk in Bovenkerk.

Zij hoorden het kerstverhaal en ze kregen warme chocolademelk of limonade met een koekje.

 Kaarsje

Alle kinderen die nog komen, mogen ze een kaarsje in de wensvijver laten drijven. Tenslotte bezoeken ze de kerk met een korte rondleiding en kunnen vragen stellen.  Ondanks het niet zo mooie weer waren er dinsdag toch heel veel enthousiaste gezichten.

Kerststukjes

Als er geen schoolklas is kan iedereen elke dag van dichtbij de kerststal komen bewonderen.  Ook zijn er kerstbomen en kerststukjes te koop, speciaal in het weekend van 15, 16 en 17 december wordt het een speciale verkoopactie gehouden. Op 22 december een kerstsamenzang Kerst aan de Poel. Een Dickenskoor treedt op en er zijn versnaperingen.

Kerst aan de Poel is mogelijk gemaakt door:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.