De Amstelveense acteur Martijn Donders (Meneer B.) geeft zondag 10 december (14.30 uur) een voorstelling voor iedereen van 4 jaar en ouder in het Amstelveens Poppentheater.

Die voorstelling heet Thuis voor de Buis.

Vakantie

Het verhaar is dat Meneer B. een weekje vakantie heeft thuis voor de tv zit. Hij heeft zijn oude spelcomputer van zolder gehaald en is vastbesloten om de hele week met gamen door te brengen. Maar dat valt niet mee, gamen met je moeder op je nek. Zij vindt dat er al meer dan genoeg te doen is in de echte wereld – het gras moet gemaaid, het huis moet worden opgeruimd en de wc schoongemaakt.

Stroomstoring

Als Meneer B. door een stroomstoring toch gedwongen wordt om zelf in actie te komen en de tv te repareren, komt hij onverwacht in zijn favoriete game terecht. Dan blijkt al snel dat de digitale wereld niet alleen maar leuke kanten kent. Niemand zet eten klaar, niemand geeft je een knuffel. Een analoge theatervoorstelling in en over de digitale wereld, met veel humor vertolkt door Martijn Donders.

Toegangsprijs € 9,00 Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl; of Telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.