Tijdens een gezellige ochtend kunnen ouderen maandag 11 december (10.00 tot 12.30 uur) kennismaken met de tablet (iPad of Android) in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Voor door SeniorWeb verzorgde les moet met vijf euro betalen, maar dat bedrag is inclusief koffie / thee met iets lekkers.

Onbekend

Voor veel mensen is de digitale wereld nog vrij onbekend, zegt SeniorWeb, waarvan docenten uitleg komen geven over het gebruik van de tablet. Daarna gaan de bezoekers zelf aan de slag: Beeldbellen, een spelletje Wordfeud spelen, de weg vinden in een onbekende stad, een mailtje sturen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Locatie

De ochtend is overigens ook een gelegenheid om kennis te maken met de leslocatie Bibliotheek Amstelveen van SeniorWeb, waar elke vrijdag spreekuur wordt gehouden voor iedereen met vragen over computers en telefoon. De bibliotheek stelt voor deze ochtend voldoende tablets ter beschikking, maar als deelnemers hun eigen tablet of iPad mee wil nemen, kan dat natuurlijk ook.

Aanmelden via de website van de bibliotheek: www.debibliotheekamstelland.nl of aan de balie. Informatie: 020-5414126

9 REACTIES

  1. Foutief hoofdlettergebruik in de kop van dit artikel. Ik heb de heer Bos hier op geattendeerd. Hij verwijdert wel min reactie, maar hij laat de taalfout staan. Wat voor een soort “journalist” ben je dan?

  2. Dat is correct. Ik kan, in tegenstelling tot u, mijn typefouten niet corrigeren. U kunt uw fouten wel corrigeren, echter u doet dat niet.

  3. Zo we zullen het bovenstaande geleuter maar even vergeten.

    Indien u geïnteresseerd bent in iPad lessen of op weg wilt worden geholpen op dit apparaat, in de diverse buurtcentra zitten geregeld mensen die u kunnen helpen. Even een belletje plegen en dan weet u meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.