Zondag 26 november kan men van 14.00 uur af in het MOC aan de Lindenlaan 75 een collectie zien van Kunstwerken en Sieraden van Marina Westendorp.

Marina geeft een bijzondere dimensie aan de amateurkunst in Amstelveen, zegt zij.

Cyprus

Eerder werkte zij in bloemsierkunst en decoratie en collagekunst. In haar jaren in Cyprus had zij met haar werk een expositie in Agia Napa. Toen zij naar Nederland verhuisde ontwikkelde ze zich verder. Haar motto is het verfraaien van ons leven met kunst. Zij past dat toe in de door haar gemaakte sieraden, collages, decoraties, figuren en mozaïeken. Daarbij gebruikt ze allerlei natuurlijke materialen en metaal maar ook hout dat ze in het Amsterdamse Bos vindt. Maribenart.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.