Omdat aan de onlangs feestelijk geopende brug over de Amstel tussen Amstelveen een Ouderkerk een mankement is ontdekt, heeft de provincie Noord-Holland die volledig afgesloten voor wegverkeer en de scheepvaart.

Dat is veiligheidsoverwegingen, meldt de provincie. Hoe lang de afsluiting van de brug en stremming van de Amstel duurt is nog niet bekend, laat zij weten.

Ponton

Doorgaand wegverkeer op de N522, de provinciale weg naar Ouderkerk, tussen Amsterdam Zuidoost en Amstelveen wordt verzocht om te rijden. Scheepvaartverkeer op de Amstel is ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel gestremd en moet ook een alternatieve route kiezen. (Brom) fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een ponton die tijdelijk naast de brug is neergelegd. De provincie zegt er alles te doen aan om de brug zo snel mogelijk weer open te kunnen stellen voor het verkeer.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen (vaar)-weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/brugouderkerk of de regionale facebookpagina @AmstellandMeerlanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.