Zoals gebruikelijk voor de gemeente de media totaal negerend, schijnt op vrijdag 17 november, de landelijke Dag van de Ondernemer, wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken) Adam Elzakalai verschillende ondernemers en een Stay on Track bijeenkomst (voor leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen) te hebben bezocht.Zonder bedrijven zijn er geen banen en stageplekken, is de mening van de wethouder. “Door onze ondernemers is het een stuk gezelliger en levendiger in de Amstelveen. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, gezellig winkelen en heel veel evenementen en verenigingen, waar zij een grote bijdrage aanleveren. Bij de Amstelveense bedrijven werken meer dan 55.000 mensen.”

Bovenkerkerweg

De wethouder bezocht op de Dag van de Ondernemer verschillende ondernemers: Melkveebedrijf Van en drie bedrijven aan de Bovenkerkerweg, te weten Boerin & de Kok aan de Bovenkerkerweg, Stalhouderij en Zorgboerderij Willemshof en Clara Maria, de bekende klompenmakerij en kaasboerderij waar ook allerlei activiteiten plaatsvinden. Duizenden toeristen uit onder meer Europa, Amerika, Canada en zelfs Azië bezoeken Clara Maria.

Hij bedankte alle ondernemers bij een Stay on Track bijeenkomt in het Nationaal Tenniscentrum. Zij kregen een lezing en workshops over twee thema’s: De toekomst van het ondernemen (leiderschap) en Cybercrime- en security. Stay on Track is een programma voor Amstelveense MKB ondernemingen en eordt mogelijk gemaakt door financiering uit het gemeentelijk Stimuleringsfonds

1 REACTIE

  1. Schone woorden van onze wethouder Elzakalai (VVD) voor een stel ondernemers. Vooral de titel van het project “Stay on track” vond ik wel passend, zeker als weet hoe de gemeente BV Netjes goed op het spoor houdt in Winkelcentrum Waardhuizen. Voor zover mij bekend zouden de plannen voor dit winkelcentrum in oktober klaar zijn, edoch buurtbewoners hebben nog niets mogen vernemen omtrent het opstarten van een supermarkt ( onontbeerlijk voor de rest van de daar aanwezige ondernemers.) Inmiddels hebben er al twee de brui aan gegeven.
    Dank u wel voor de verschraling van de buurt, waardoor ouderen zeker in dit jaargetijde verder in de problemen kunnen komen. Ook goed voor hun zelfstandigheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.