Een flat aan In de Wolken is nu het centrum van forensisch onderzoek door de politie. Daar vond in de nacht van zondag op maandag ( 19 en 20 november) een gewapende overval plaats en de politie zoekt nog steeds naar verdachten.

Zij vraagt ook of getuigen en beschikkers van beeldmateriaal zich willen melden. De beelden kunnen ook vlak na de overval geparkeerde auto’s en andere voertuigen betreffen. Het onderzoeksteam wil met getuigen graag in contact komen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Drugs

Er zijn bij de flat, die naar men aanneemt op basis van een geur voor de teelt van drugs werd gebruikt, wel enkele vluchtende verdachten van de overval aangehouden, maar de politie gaan ervan uit dat er meer zijn.

Omstreeks vier uur drongen gewapende overvallers de woning binnen, waarna een auto met grote snelheid wegreed. In de omgeving van de flat werd overigens bij omsingeling door de politie een drietal mannen aangehouden, maar of die iets met het gebeurde te maken hebben is niet duidelijk.  De brandweer heeft een meting verricht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.