Vrijdag 27 oktober om 13.45 uur draait de filmDe Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ in Cinema Amstelveen. Een aantal pieten uit de film komt in de bioscoop langs na afloop.

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren.  Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

List

Maar Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

In de herfstvakantie draaien de volgende titels voor jong én oud: Sweet Dreams, Anatomy of a Fall, Past Lives, The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry, Paw Patrol: The Mighty Movie en Trolls 3 In Harmonie.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.