Zaterdag 18 november (14.00 tot16.00 uur) houdt de Voedselbank een open (mid) dag op de nieuwe locatie aan de Bouwerij 102, het voormalige pand van aannemersbedrijf Heemraad. Het eerste uitdelen van de pakketten aan cliënten is daar op woensdag 1 november.

De verhuizing wordt eind deze maand gepland. Daarbij spelen vrijwilligers een belangrijke rol. Van 29 oktober af te de Voedselbank op het nieuwe adres gevestigd.

140 gezinnen

“Met vijftig vrijwilligers zorgen wij ervoor dat 140 gezinnen iedere week met een voedselpakket een aanvulling krijgen op de boodschappen die ze zelf doen”, zegt het bestuur. “Hiermee ondersteunen wij ruim 400 mensen. De voedselpakketten bevatten naast houdbare producten vers groente en fruit.” Op

18 november wil de Voedselbank graag het nieuwe pand laten zien, dat het overigens huurt van de gemeente en daarvoor subsidie krijgt.

1 REACTIE

  1. De goedertierenheid van de gemeente overtreft weer alles hè! We geven subsidie aan onszelf voor een pand waar we op dit moment nog even niets mee kunnen. 😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.