Het Pauluskoor geeft o.l.v. Marcel Joosen een zogeheten Matinee-concert op zaterdag 18 november om 15.00 uur in de paaskerk aan het Augustinuspark 1. Wie het wil mee maken moet € 17,50 betalen. Het is allemaal te regelen via www.pauluskoor.nl.

Uitgevoerd worden klassieke en eigentijdse liederen van Brahms, Gershin, Ola Gjeilo en Morten Lauridsen. Baste begeleider van het koor is Charlie Bo Meijering, die deze middag ook als solist is de beluisteren in Brahms’ Klavierstücke Op. 119 en Gershwin’s Preludes.

Liebeslieder

Het Schicksalslied en enkele Liebeslieder van Brahms zijn korte en krachtige composities voor koor met pianobegeleiding. De hymne Ubi Caritas en het harmonische The Ground van de Noor Ola Gjeilo zijn meer ‘eigentijds’, evenals Sure on this Shining Night van Morten Lauridsen. De kerk is open om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.