In Museum Jan begon de campagne ‘Amstelveen is om te smullen deze herfst’. Er werden drie Culinaire kunstwerken onthuld. Dit zijn doorzichtige koffers met daarin culinaire composities, gemaakt door Amstelveense Chefs en geïnspireerd door het werk van Ted Noten die een tentoonstelling in museum JAN.

Wethouder Adam Elzakalai van Stadspromotie en Economische Zaken was er ook bij

 Visit

 Amstelveen promoot de stad de laatste drie jaar onder meer via het platform Visit Amstelveen . Daarop staat het aanbod op gebied van toerisme, recreatie en cultuur. De gemeente doet dat samen met 350 partners, met als speerpunten: evenementen, natuur, cultuur, horeca, historie en shoppen.

Smaken

Volgens wethouder Elzakalai heeft Amstelveen ‘meer smaken in huis’ dan men verwacht. “Je kunt hier terecht voor heerlijke streekproducten van eigen bodem, maar ook voor lekkernijen uit verre windstreken. Met talloze smakelijke evenementen op de kalender is het najaar de uitgelezen kans om de culinaire pareltjes van Amstelveen te ontdekken.” Hij noemt onder meer het Diwali-festival, (ook Aziatische) winkels en restaurantjes, De Bokkentocht en Pompoenen plukken in de Pluktuin.

Bij de Kick-off vertelden chefs van restaurants Aan de Poel, SAAM en Micaro hoe zij aan de slag zijn gegaan met deze culinair-kunstzinnige uitdaging. visitamstelveen.nl/culinair!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.