Op woensdag 4 oktober ging de Kinderboekenweek van start, die tot 15 oktober duurt. Dus het is een ‘week’ van tien dagen.  Het thema dit jaar is ‘Bij mij thuis’. Daarover las burgemeester Tjapko Poppens voor in het kinderdagverblijf van KinderRijk aan de Schweitzerlaan.

In wezen gaf hij daarmee het startschot voor Amstelveense editie van de Kinderboekenweek, die zich onder meer uitstrekt tot de bibliotheek aan het Stadsplein en de plaatselijke boekwinkels.

Kikker

De burgemeester nam het boek ‘Bij Kikker thuis’ mee, waaruit hij voorlas voor de kinderen. Behalve bibliotheken organiseren scholen en kinderopvang-vestigingen allerlei activiteiten in het kader van de Kinderboekenweek. Sanne Rooseboom schreef dit jaar het Kinderboekenweekgeschenk ‘Ravi en de laatste magie’. Op 11 oktober komt zij naar de bibliotheek op het Stadsplein om uit haar werk voor te lezen én te signeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.