Ook dit jaar wordt er weer ‘Kerst Aan De Poel’ georganiseerd rond de Urbanuskerk in Bovenkerk. Vanaf maandag 11 december staat de kerststal weer in de kerktuin.

Die is dan dagelijks te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur voor scholen (of klassen). Het kerstverhaal wordt verteld en men zingt Kerstliederen.

Wenskaart

Het is wel nodig dat men zijn bezoek aanmeldt, zodat de organisatoren van Kerst Aan De Poel ervoor kan zorgen wat nodig is, zoals banken (zodat de kinderen kunnen zitten), chocomelk en limonade gezorgd, kinderen die een wenskaartje schrijven voor in de wensboom of de wensvijver en een bezoek in de kerk, om te laten zien hoe die er na de brand uitziet en de kerststal in de kerk bekijken. Aanmelding bij Chris van den Helder via: chmvandenhelder@gmail.com

Donatie

Kerst Aan De Poel heeft dit jaar de wens de kerktuin na de brand weer opnieuw in te richten. Er worden o.a. kerststukken en kerstbomen verkocht waarvan de opbrengst naar de nieuwe tuin gaat. Mochten de kinderen of ouders willen doneren, dan kan dat in de wens vijver of donatiebus die bij de kerststal staat. Een bedrag pinnen is ook nog mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.