De VPRO-documentaire ‘Onze man bij de taliban’, die dit jaar de Zilveren Nipkowschijf won, is woensdag 20 september om 20.00 uur te zien in de schouwburg. Daar vertelt maker Thomas Erdbrink ook over zijn ervaringen in Afghanistan en hij biedt hij een kijkje achter de schermen van zijn bekroonde serie.

Ook in de schouwburg speelt Edwin Evers zichzelf in de theatershow Edwin Evers op dinsdag 7 november (20.00 uur) met zijn liedjes, begeleid door muzikanten waar hij al jaren mee werkt.

Jeugd 

Wegens het succes van de jeugdvoorstellingen Zin in Zappelin LIVE (3+) op zondag 8 oktober (13.30 uur) en Superjuffie! (5 t/m 10 jaar) op zondag 15 oktober (14.00 uur) tijdens de voorverkoop, zijn er extra voorstellingen in de verkoop gegaan. Beide voorstellingen zijn nu ook om 16.00 uur te zien.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.