Van vrijdag 1 tot en met maandagmorgen 4 september is de A9 dicht tussen het knooppunt Badhoevedorp tot dat aan Holendrecht.

De afsluiting van de rijksweg duurt om precies te zijn van vrijdag 1 september 20.00 uur tot maandag 4 september 5.00 uur in de richting Amsterdam/Utrecht.

Schiphol

Verkeer uit de richting Schiphol / Haarlem, richting Amsterdam of Utrecht, moet rekening houden met circa 10 tot 30 minuten extra reistijd. Aannemer VeenIX voert dit weekend langs het hele tracé verschillende werkzaamheden uit voor de verbreding van de A9.

Boersweg

Er wordt onder meer geasfalteerd en er worden funderingen voor portalen geplaatst. Bij het viaduct over de Burgemeester Boersweg wordt de fundering van het nieuwe viaduct aangebracht. Meer informatie (inclusief omrijkaartje): 1-4 september: A9 vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht dicht – Rijkswaterstaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.