In een van de vijf nieuwe afleveringen van de podcast ‘Sara’s Mysteries’ is de Amstelveense Lenka (11) op zoek naar haar opa’s viool. Zij woont sinds twee jaar in Nederland en komt oorspronkelijk uit Servië. Haar opa woont daar nog en zij mist hem enorm.

Enige tijd geleden vond Lenka een foto waarop haar opa viool speelde. Een gek beeld omdat ze haar opa nog nooit heeft zien spelen. Toen ze hem ernaar vroeg zweeg hij als het graf.

Sara

Samen met Sara gaat ze op zoek naar het geheim achter opa’s vioolverleden.  Waarom speelt hij niet meer? Lukt het beiden om achter de waarheid te komen? Na twee seizoenen zijn weer gloednieuwe afleveringen te beluisteren van de podcast Sara’s Mysteries. Ook in dit seizoen ontrafelt theater- en podcastmaker Sara de Monchy samen met kinderen in de leeftijd van 10 tot 13 jaar spannende mysteries die hen niet meer loslaten. Met vreemde inbraakpogingen, spionage en graaf- en speurwerk wordt elke aflevering één mysterie (hopelijk) opgelost. Tegelijkertijd worden grotere vragen ontrafeld: hoe ontstaat angst? Wat is vriendschap? En welke invloed heeft muziek?

Derde seizoen

Sara de Monchy: “Ik vind het waanzinnig dat de podcast die ik twee jaar geleden heb bedacht, nu aan een derde  seizoen begint. Het is leuk om te merken dat veel kinderen bijzondere mysteries hebben en deze samen met mij willen oplossen in Sara’s Mysteries  Ik ben heel trots op de nieuwe raadsels van deze zomer, die allemaal totaal anders zijn: viool spelende opa’s, verloren vrienden en zelfs een slangenzwaard!”

De eerste 3 nieuwe afleveringen van Sara’s Mysteries luistert men hier of via de overige bekende podcast-apps. Vanaf 22 juli komen de laatste 2 afleveringen online.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.