Zaterdag 10 juni van 13.00 tot 14.00 spreekt olympisch (lange baan) schaatser, podcasthost en ondernemer Mark Tuitert bij het Literair Café 102 in de bibliotheek aan het Stadsplein. Hij heeft het over zijn boek ‘Drive. Train je stoïcijnse Mindset.’

Het boek bevat tien lessen ‘voor een rijkelijk stromend leven’.

Goud

Mark Tuitert won in 2010 Olympisch goud op de 1.500 meter schaatsen in Vancouver en werd in hetzelfde jaar gekroond tot sportman van het jaar. Hij is inmiddels ondernemer, niet zonder succes, host van zijn podcast Drive (60.000 luisteraars per maand) en is veelgevraagd spreker en coach. Van zijn boek werden al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

FLOW

Centraal in de levensfilosofie van Tuitert staat het concept van de stoïcijnse flow. In zijn nieuwe boek heeft hij dit vertaald naar ‘FLOW: De stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven.’ Hij helpt, naar het zeggen van het Literaire Cafè, de lezer koers te bepalen en die te houden, ondanks alle verrassingen die het leven in petto heeft. Want van een rimpelloos bestaan word je volgens hem niet gelukkig en men weet dat je vroeg of laat te maken te krijgen met tegenslag. “Het gaat erom dat je als een surfer op de golven van het leven meebeweegt. Want hoe hoger de golf – hoe mooier de ervaring. Dat is stoïcijnse FLOW.”

Tien lessen

De 10 praktische lessen in FLOW helpen naar de mening van het cafè het meeste uit zichzelf te halen, ook in slechte tijden, keuzes te maken en met vertrouwen het leven aan te gaan en de persoonlijke levensfilosofie vorm te geven.

Prijs: Leden van de bieb €5,00 | niet-leden €7,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.