De European Mental Health Week staat in het teken van ‘Samen bloeien’. Dat is ook het thema van het Poëziecafé op donderdag 25 mei van 19.30 tot 21.00 uur in het ‘boekhuis’ aan het Stadsplein.

Poëzieliefhebbers wordt gevraagd om een vers te schrijven over het thema ‘Samen bloeien’. Het café wordt georganiseerd door de bibliotheek, in samenwerking met boekhandel Venstra. Beide zijn in hetzelfde gebouw gehuisvest.

Gezondheid

 Mentale gezondheid is universeel en essentieel voor een fijne samenleving, en vice versa. Net als bij fysieke gezondheid, kan mentale gezondheid gedurende het hele leven ups en downs hebben. Jong of oud, we hebben allemaal meer begrip, kennis, vaardigheden en ondersteuning nodig om voor onze mentale gezondheid te zorgen. Een belangrijk onderdeel is hierover te spreken, te delen en hopelijk taboes te doorbreken.

Daarom staat het Poëziecafé in het teken van ‘Samen bloeien’. Wil men zijn gedicht voordragen, dan is aanmelden nodig via m.de.vries@debibliotheekamstelland.nl Lekker komen luisteren mag ook: https://amstelland.op-shop.nl/9545/poeziecafe-samen-bloeien/25-05-2023  De deuren staan open voor alle poëzieliefhebbers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.