Ook in Amstelveen wordt vrijdag 10 maart de NL-DOET, de landelijke vrijwilligers-actiedag van het Oranjefonds, gehouden. Dan staat bijvoorbeeld de deur van de Parkkamer Patrimonium, annex De Uiterton, wijd open van 10 tot 16 uur. 

Onder het motto ‘voorjaar’ zijn daar klussen te doen, onderbroken door gezellige lunch.

Klussen

Er wordt binnen en met goed weer ook buiten gewerkt aan diverse karweitjes, zoals tuintafel lakken, bootje opknappen. Wie mee wil helpen komt dus naar de Amsterdamseweg 304 (beneden). Opgeven via de website Oranjefonds-NLdoet. Ook informatie telefoon 020-643 4220 of 06-4965 6644 (Henk Morel).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.