Een feestelijke adventscantate is in Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a te beluisteren op zondag 27 november om 16.30 uur.

Er wordt die zondag weer een muzikale vesper gehouden.

Solisten

Er wordt een cantate uitgevoerd van de barokke componist Georg Philipp Telemann. De toegang is vrij, er wordt na afloop een gift gevraagd om de onkosten die gemaakt worden te bestrijden. Omdat op zondag 27 november een nieuw kerkelijk jaar begint, is door Henk Trommel, die de muzikale leiding heeft, een adventscantate gekozen. De aria’s in ‘Machet die Tore weit’ (Open wijd de poorten), want onze Redder is in aantocht, worden gezongen door de solisten Nienke Oosterwijk (sopraan) en Christiaan Peters (bas). De Vesperscantorij zingt de koordelen en een barokensemble zorgt voor de instrumentale begeleiding. Peter Ouwerkerk is organist en Henk Trommel dirigeert. Liturgie is ds. Roel Knijff. De vesper duurt een uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.