Dinsdag 6 december (14.00 uur) zingt zangeres Madeleine Vogels bij het gratis My Generation Muziekcafé in poppodium P60 aan het Stadsplein 100A. Zij zingt vooral Franse Chansons, aangevuld met (jazz en pop) klassiekers.

Voor liefhebbers van Franse muziek, net als Madeleine, is deze middag een must eigenlijk, Vooral als zij van gezellige gesprekken houden.

Zorgeloos

Het muziekcafé wordt elke eerste dinsdagmiddag van de maand gehouden. Er is dan altijd live muziek in dit vrolijke café, waar iedereen welkom is voor een drankje en praatje. “Een zorgeloze middag om even alle problemen los te laten in een sfeertje waar men kan meezingen, meedeinen, wegdromen of lekker dansen”, zegt P60. “Tijdens deze donkere natte dagen precies ‘wat de dokter voorschrijft'”

Mijn generatie

Eigenlijk valt het muziekcafé onder My Generation, een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring. Samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks muziekevenement en wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer. Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten €4,00 per keer. Informatie op: mygeneration@amstelring.nl telnr 06 14646643.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.