Na twee jaar afwezigheid wegens corona is er weer een Amstelveen Sportgala op vrijdagavond 10 februari. Die wordt gehouden in het Hermann Wesselink College.

Het Amstelveen Sportgala 2023 is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt. De coaches en vrijwilligers van sportverenigingen worden er ook in het zonnetje gezet. Aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is vanaf nu mogelijk.

Drie jaar

AmstelveenSport zegt trots te zijn op onze Amstelveense sportkampioenen. Vandaar de huldiging van de kampioenen en het bekend maken van de Sporter van het Jaar tijdens het gala. Dit jaar worden de kampioenen van drie jaren gehuldigd: 2020, 2021 en 2022. Uit die van 2022 wordt de Sporter van het Jaar 2022 gekozen. Kampioenen kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders. Amstelveense talenten verdienen een plek op het podium, vindt AmstelveenSport.

Koets

Wie een talent kent dat voor de titel Sporter van het Jaar in aanmerking komt, kan dat aanmelden. En verenigingen maken kans op de verenigingsprijs, onder vermelding van de motivatie. Nieuw dit jaar tijdens het Amstelveen Sportgala is de huldiging van de Coach van het Jaar. Zonder coach immers geen sporters en talenten. Aanmelden van een coach kan nu. Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Wie er dus een kent die het verdient in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar, kan die aanmelden. Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op www.amstelveensport.nl/sportgala  Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 december 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.