In de nieuwe Parkkamer Patrimonium van stichting De Uiterton kwamen vorige week veel (sportieve) bezoekers.

Zij meldt dat behalve de ‘reguliere aanwezigheid van Roads’ (vijf dagen Dagcentrum) en het boten-werk restauratie van De Uiterton (twee dagen) er drie andere activiteiten waren.

Politiek

Donderdag was er groepswandeling met rondleiding in heempark De Braak, uit de serie 11-Parkentocht van Amstelveen-Sport. Het startpunt en het eindgesprek met koffie & thee vond plaats in de Parkkamer. Ook werd daar door De Uiterton afscheid (met-bloemen) genomen van de sportwijkcoach Mieke Regelink van AmstelveenSport. Ook schijnen enkele politieke partijen er in het geheim te hebben vergaderd. Volgens de stichting zetten zij de bakens uit ‘voor een verdere toekomst van Amstelveen’. En vorige week zaterdag was er in de Parkkamer een drukbezochte Buurtdag, met Boekenmarkt. Er schijnen veel bezoekers te zijn geweest, exclusief media natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.