Donderdag 29 september (19.30 tot 21.00 uur) wordt het eerste poëziecafé van het nieuwe seizoen gehouden in de bibliotheek aan het Stadsplein. Het thema van het café is deze keer ‘vrij’. Maarten Bogaers komt dan zingen uit zijn bundel ‘ongehoorde liedjes’.

In de bundel staan de naar eigen mening beste liedjes. Bogaers werd in 1966 geboren in Zoetermeer, speelde al jong gitaar en schreef zijn eerste teksten toen hij zestien was.

Hij speelde in diverse formaties en houdt zich voornamelijk aan het Nederlandse repertoire. Wie ook liedjes of gedichten rond het thema ‘vrij’ heeft geschreven kan die in het café ten gehore brengen. Aanmelden via M.de.Vries@debibliotheekanstelland.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.