Tributeband Crazy Little Things presenteert op zaterdag 8 oktober om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen ‘Koningin, het Verhaal’. Een show bomvol hits en anekdotes van de legendarische Britse rockband. De volgende dag staat de cello centraal.

In de show kruipt de band op eigen wijze tegen de sound van hun grote voorbeeld aan om de legendarische liveshows van een van de beste bands uit de rockgeschiedenis zo goed mogelijk tot leven te brengen.

Hallo Cello Dag

Daarnaast bevat de show anekdotes over ontmoetingen die bandlid en muziekjournalist Jean-Paul Heck had de mannen van Queen ontmoet.

In samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam organiseren Platform C en Schouwburg Amstelveen op zondag 9 oktober een Hello Cello Dag. Een open dag en feestelijke kennismaking met alles wat met de cello te maken heeft. Er zijn zowel betaalde als gratis evenementen en workshops.

Op het programma o.a. de Familie Vermi-Celli (5+) om 11.00 uur waarin Saar verlangt naar een BFF: een Best Friend Eeuwig. In haar familie is zij het vreemde eendje, of nog erger: ‘anders’. Saar gaat op reis en ontmoet de vier B’s: Blij, Boos, Bang en Bedroefd. Met hun instrumenten beheersen de vier B’s alle emoties.

Bach

In Bach & Boterham om 13.00 uur geeft stercellist Ella van Poucke een lunchconcert waarin zij Bach ten gehore zal brengen. De dag wordt om 16.30 uur afgesloten met een groot slotconcert door het Hello Cello Orkest van de Cello Biënnale met 40 spelende jongeren uit heel Nederland

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.