Hoewel de Kunstuitleen, onderdeel van Platform C, sinds 2020 niet meer bestaat, houdt het kennelijk nu weer een opruimactie. Een aantal werken in de nog steeds bestaande collectie wordt van 15 tot 25 september met forse kortingen (tot 70%) opgeruimd. Merkwaardig is dat met het binnenkomende geld men een nieuwe collectie wil financieren.

De Kunstuitleen van Platform C is open van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie  over de kunstuitleen op https://kunstuitleenamstelveen.nl/

De Kunstleen werd een aantal jaren samengevoegd met Muziekschool en  Volksuniversiteit tot Platform C, dat keer op keer in geldelijke problemen raakte. Volgens een eigen aan B&W voorgelegd plan werd de Kunstuitleen toen opgeheven, nadat het college zich niet met een eerder plan om orde op zaken te stellen had kunnen verenigen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.