Zaterdag 17 september is er van 10.00 tot 15.00 uur eindelijk weer een zogenoemde rommelmarkt in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1.

Twee jaar lang kon die niet doorgaan wegens corona. Op de rommelmarkt worden voornamelijk boeken, lp’s, cd’s, speelgoed, spellen, puzzels, computers en telefoons verkocht.

Rad

Ook is er een rad van avontuur, waarbij prijzen zijn te winnen. Overigens zijn de twee jaar niet geheel nutteloos gebleven. In die tijd zijn er veel DE-punten, zegels en waardebonnen verzameld, waarmee prijzen voor het rad konden worden ‘ingekocht’, melden de organisatoren. Wie iets heeft voor de markt kan dat van woensdag 14 september van 11.00 tot 20.00 uur inleveren bij de kerk. Wie meer wil weten kan de website www.pga-b.nl-anstelveen bezoeken of mailen naar rommelmarkt@paaskerk-amstelveen.nl

 Afscheid stadsdominee

Werner Pieterse, de dominee van de Paaskerk, neemt zondag afscheid van de Paaskerk. Hij heeft een beroep naar Haarlem-Noord en Spaarndam aangenomen. Negenjaar v is hij hier geweest en hij noemt zich na een gesprek met voormalig stadsdichter Matthijs den Hollander, ook stadsdominee.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.