Lionslid Anke Eweg kreeg de Melvin Jones Fellow onderscheiding van districtsgouverneur Ellen Bouwmeester voor haar ‘tomeloze inzet en persoonlijke inspanning’ bij het helpen van mensen en organisaties. Zij organiseerde onder meer tal van acties voor goede doelen.

Eweg is lid van de Lionsclub Amstelveen Mingle en was de drijvende kracht bij de aanvraag van een Refugee Assistance Grant bij de Lions Club Interbational Foundation voor de aanschaf van schoolboeken voor jonge vluchtelingen in o.m. Amstelveen en Amsterdam.

Voedselbank

Verder nam zij het initiatief voor speelgoedinzameling voor de jongsten in die doelgroep en een kerstdiner voor eenzame ouderen. Verder was de organisatie van de inzameling van kinderboeken voor Vluchtelingen. Blijf van mijn Lijfhuizen en Voedselbank haar werk. “Een indrukwekkend voorbeeld van hoe Lions in deze samenwerking het motto We Serve in het vaandel houden”, vindt de Club.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.