Zondag 26 juni zijn er twee voorstellingen in Openluchttheater Elsrijk. ’s Morgens ochtend om 11:00 uur Acco Toer 2022, mer een accordeonorkest dat bestaat uit vijf ensembles, waaronder drie uit Amstelveen en twee uit Hoofddorp. ‘ s Middags om 15.00 uur is er toneel voor kinderen.

Het Accotoer 2022 orkest bestaat uit de volgende ensembles: Accordeon Vereniging AE 2000 uit Hoofddorp,  Accordeon ensembles MDA I en II en Volksmuziek ensemble van Platform C uit Amstelveen en Tutti van Pier K uit Hoofddorp.

Kinderen

Het theater opent de deuren om 10.30 uur, aanvang programma 11.00 uur.
Toegang is € 5,- (met Amstelveenpas € 2,50).

Zondagmiddag om 15:00 uur is er dus een toneelvoorstelling voor kinderen over
Robbie en Roef, van wie mensen met oude ogen meestal niet zo goed zien dat zij een tweeling zijn. Maar voor de tweeling zelf bestaat er geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen.

Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan de neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken. Het theater opent de deuren om 14.30 uur, aanvang programma 15.00 uur. Toegang is € 5,- (met Amstelveenpas € 2,50).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.