De theaterdiva’s Brigitte Kaandorp en Jenny Arean stappen samen vrijdag 11 november (20.00 uur) het toneel op van Schouwburg Amstelveen. Op woensdag 5 oktober doen de drie zussen van OG3NE dat in een theaterconcert.

Kaandorp en Arean worden beschreven als ‘twee luidruchtige vrouwen met fortuinlijke carrières en een grandioos oeuvre’. Voor hun theaterconcert ‘Samen uit, samen thuis’ putten de zangeressen van OG3NE uit de goedgevulde schatkist van het Nederlandstalige repertoire.

Koningin en keizerin

Volgens de sch9uwburg is Kaandorp de Koningin van het Nederlands Cabaret en Arean de Keizerin van het Vaderlandse Chanson. Zij brengen samen de voorstelling ‘Gedeelde smart’.
Met hun stemmen vertolken zij zowel een orkaan in augustus als een merel
in mei. Een klein orkest begeleidt de dames.

OG3NE
In het nieuwe theaterconcert Samen uit, samen thuis van OG3NE passeren de
allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue. Volgens de schouwburg tillen de drie zusters woensdag 5 oktober om 20.00 uur met hun unieke meerstemmigheid de liedjes naar een andere dimensie. Meer info en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.