Op zondag 8 mei om 14.30 uur speelt jeugdtheatergroep Unieke Zaken voor de allerlaatste keer de succesvolle voorstelling Ieorg Idur. Na 35 jaar stoppen het theatergezelschap.

Een ontwapenend feelgood-verhaal van Roald Dahl over de stiekeme verliefdheid van een buurman op zijn buurvrouw en het geheim van een verdacht snel groeiende schildpad. Dit verhaal is door Unieke Zaken bewerkt tot een levend prentenboek vol cartooneske gebeurtenissen, muziek, toverspreuken en uiteraard… schildpadden.

Jong

Unieke Zaken maakt theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. De verhalen komen tot leven in een energieke mix van beweging, beeld, muziek, tekst, rekwisieten, poppen en objecten. Dat heeft geleid tot een heel eigen stijl, die vitaal en humoristisch is en zo veel mensen aanspreekt, ongeacht hun leeftijd. Unieke Zaken heeft al hun voorstellingen in het Amstelveens Poppentheater gespeeld.

Voor iedereen vanaf 4 jaar. Toegangsprijs: € 9,00. Omdat het Moederdag is krijgen alle moeders een passend cadeautje. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.