Ouders met een laag inkomen en hun kinderen kunnen deze en volgende maand, mits zij de voor hen bestemde Amstelveenpas hebben, voor vier euro naar een voorstelling in de schouwburg en voor twee euro een film zien in Cinema Amstelveen.

Beide doen me aan de Cultuuractie van de gemeente. De Amstelveenpas is een pas voor inwoners met een laag inkomen.

WoezelBijna
elk weekend staan er jeugdtheatervoorstellingen voor alle leeftijden op het programma van Schouwburg Amstelveen. Op zondag 27 maart kunnen de kleintjes meezingen met de liedjes van Woezel & Pip (2+) óf genieten van het poppenspel van Ila van der Pouw in De Klokkenluider van de Notre Dame (6+).

Jokie & Jet

Zondag 3 april staat de vrolijke familiemusical Jokie & Jet van de Efteling op het programma en kinderidool Brandweerman Sam (2+) gaat op woensdag 13 april op zoek naar de schat. De Winter Gruffalo (3+) van Meneer Monster en Dirk Scheele (2+) met zijn band komen ook nog naar Amstelveen. Bekijk alle jeugdvoorstellingen op schouwburgamstelveen.nl én alle films op cinemaamstelveen.nl

Als men komt moet men minimaal 1,5 dag vóór de voorstelling of film een mail sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl. Met vermelding naar welke jeugdvoorstelling of film men wil (dag & tijd), met hoeveel personen men komt (kinderen & volwassenen) en de Amstelveenpasnummers. Van de schouwburg krijgt men dan per mail een iDeal-link voor de betaling van de 2 euro p.p. (film) of 4 euro p.p. (theater).

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl/amstelveenpas

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.