De Popprijs van Amstelland keert ook dit seizoen weer terug.  De bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer. Van vandaag af (6 december) kunnen acts en bands zich inschrijven tot en met 13 februari. De finale is in P60. Aanmelden en meer informatie via: www.p60.nl/popprijs

Poppodium P60 en N201 Aalsmeer bieden zij acts en bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun muzikale talent verder te ontwikkelen.

Online

Vorig jaar organiseerde de Popprijs noodgedwongen een volledig online editie in samenwerking met RTV Amstelveen 3voor12 Noord-Holland. Ruim 2.000 mensen brachten een stem uit om hun favoriet de finale in te krijgen. Uiteindelijk ging de indie-punk band Floodlines er met de winst vandoor.

Start Inschrijving
De Popprijs van Amstelland is voor iedereen, van singer-songwriters en ruige punkbands tot aan urban en hiphop acts. Bij deelname aan de popprijs maken de deelnemers kans op een mooi prijzenpakket en natuurlijk de eeuwige roem. De organisatoren zijn op zoek naar de beste acts en bands uit Amstelland en Meerlanden. “Lockdown of niet wij maken er een feestje van”,  zeggen zij.

De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door: Gooise-Gitaren.nl, Jeroen Otto Fotografie, Jack Daniel’s, Studio Peggy 51, Plectrum-online.nl, Terpstra Muziek Drumland, Stage Music Service, Libris Venstra, Kuppmen Music, Poppodium P60 en N201 Aalsmeer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.