Naast de nieuwssite MijnAmstelveen is die organisatie een website over duurzaamheid in Amstelveen begonnen. Die is bereikbaar via MijnDuurzaamAmstelveen. Volgens de organisatoren is het een burgerinitiatief met als doel ‘positief lokaal nieuws’ te publiceren. 

“Via MijnAmstelveen delen wij al veel nieuws over duurzaamheid en natuur”, zegt de redactie, die uit amateurs bestaat en in de nieuwe website mogelijkheden ziet om ‘achtergronden en opinies over duurzaamheid over het voetlicht te kunnen brengen.

Bewustwording

De eerste artikelen steunen volledig het beleid van de gemeente en wat nationaal wordt gepropageerd. “We spelen op deze manier in op groeiende interesse en bewustwording van veel Amstelveners op onderwerpen als duurzaam wonen, circulaire economie en groene innovatie”, zegt de organisatie in een persbericht.

Overigens worden nog wel medewerkers voor de website gezocht. Zij kunnen zich melden via info@mijnduurzaamamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.